پیراشکی قارچ جنگلی

0
7


پیراشکی قارچ جنگلی

قارچ را در تابه مناسبی بریزید و اندکی نمک رویش بپاشید. آن‌گاه در تابه را بگذارید و صبر کنید تا قارچ آب بیندازد. در این میان، کره را در تابه دیگری بریزید و تره‌فرنگی را در آن تفت دهید. حالا آب قارچ را جدا کنید و کنار بگذارید. سپس قارچ را همراه با نمک و فلف

مریم نویدی زاده:

 

مواد لازم برای ۶ نفر

قارچ خرد کرده……………… ۷۵۰ گرم

نمک و فلفل ……………..به میزان لازم

کره…………….. ۲۵ گرم

تره‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده…………… ۲ ساقه

آرد برنج…………… ۱ قاشق سوپخوری

خمیر هزارلا……………… ۲ ورق

تخم مرغ همزده برای روی خمیر……………  ۱ عدد

 بیشتر بخوانید:

پیراشکی‌سیب‌زمینی و گشنیز

 

 

روش تهیه

قارچ را در تابه مناسبی بریزید و اندکی نمک رویش بپاشید. آن‌گاه در تابه را بگذارید و صبر کنید تا قارچ آب بیندازد. در این میان، کره را در تابه دیگری بریزید و تره‌فرنگی را در آن تفت دهید. حالا آب قارچ را جدا کنید و کنار بگذارید. سپس قارچ را همراه با نمک و فلفل به تره‌فرنگی بیفزائید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. اکنون آرد برنج را در آب قارچ حل کنید و به مخلوط قارچ بیفزائید و هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود. آن‌گاه یکی از دایره‌های خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز کنید و نیمی از مواد فراهم کرده را روی آن بریزید. سپس نیمی از خمیر را روی مواد میانی تا کنید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید. حالا روی خمیر تخم‌مرغ بمالید. پیراشکی بعدی را نیز مانند همین پیراشکی آماده نمائید و آن‌ها را در سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید. اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و پیراشکی‌ها را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید