پاییای مرغ

0
13

پاییای مرغ

ساق‌های مرغ را به ماست و محلول زعفران آغشته کرده و درون فر بگذارید. مدت زمان پخت و طلایی شدن مرغ حدود ۴۰ دقیقه می باشد. برنج را جداگانه با کمی زردچوبه پخته و آبکش ‌کنید. (نه دان و نه نرم)

مواد لازم

ساق مرغ…………………..۳ تا ۴عدد

ماست  …………………۳ قاشق سوپخوری

محلول زعفران………………….مقداری

برنج………………..۲پیمانه پر

فلفل دلمه ای رنگی………………۲عدد

قارچ…………………….۱.بسته کوچک

پیاز…………….۲عدد

سیر………………۲حبه

نمک، فلفل و زردچوبه………………….به میزان لازم

روغن زیتون……………………..به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

 

 

 

روش‌تهیه

ساق‌های مرغ را به ماست و محلول زعفران آغشته کرده و درون فر بگذارید. مدت زمان پخت و طلایی شدن مرغ حدود ۴۰ دقیقه می باشد. برنج را جداگانه با کمی زردچوبه پخته و آبکش ‌کنید. (نه دان و نه نرم)

در یک تابه فلفل دلمه‌ای، قارچ و پیاز را کمی تفت داده، سپس با برنج مخلوط ‌کنید. سیر له شده را نیز اضافه ‌کنید. مخلوط برنج را نیز در ظرف مخصوص فر ریخته و داخل فر بگذارید. زمان پخت ۱ ساعت می‌باشد.

در پایان مرغ‌های طلایی شده برشته را روی برنج  بگذارید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

 

 

نکته:

قارچ و پیاز به صورت حلقه حلقه خرد شود.

فلفل دلمه‌ای به صورت رشته‌ای برش داده شود.

منبع: شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید