مینی پای فندق و مربا

0
39


مینی پای فندق و مربا

آرد، فندق، پودر شکر و دارچین را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید. کره را بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب سرد را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید

 محیا  ربیعی:

 

مواد لازم برای ۱۸ عدد

آرد    ………………. ٢٢۵ گرم

پودر فندق بوداده    ………….. ٧۵ گرم

پودر شکر …………..٨٠ گرم

پودر دارچین…………..یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره  سرد (خرد کرده)  ……………..  ١٨۵ گرم

زرده تخم مرغ  ………….   ١ عدد

آب سرد  ……………..   ۲ قاشق سوپخوری

سفیده  تخم‌مرغ همزده…………..١ عدد

مربای توت فرنگی یا مربای دلخواهتان…………… به میزان لازم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای سیب کلاسیک +نکات کلیدی

 

روش تهیه

آرد، فندق، پودر شکر و دارچین را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید. کره را بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب سرد را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار تکه کوچکی از خمیر را بردارید و آن را بین دو کاغذ روغنی باز کنید و ۳ دقیقه در فریزر قرار دهید. اکنون خمیر را با برشگر به قطر ۷  سانتیمتر قالب بزنید و آنها را در قالب‌های کوچک پای بگذارید (قالب مینی مافین). اینک مربای دلخواهتان را در خمیر بریزید و رویش را با باقیمانده خمیر به این ترتیب بپوشانید. باقیمانده خمیر را به قطر ۳ سانتیمتر قالب بزنید و بعد مرکز این دایره‌ها را با برشگر کوچکتری سوراخ کنید. آن‌گاه به لبه‌های خمیر سفیده تخم‌مرغ بمالید و خمیر میان تهی را روی مارمالاد بگذارید و لبه‌های دو خمیر را به هم بچسبانید. سپس پای را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید. حالا پای را از فر درآورید و پس از ۱۰ دقیقه از قالب جدا کنید. همینکه پای کاملا خنک شد، رویشان پودر شکر بپاشید.

 

بیشتر بخوانید:

کیک صبحانه تابه ای، یک کیک آسان با طعمی متفاوت

شکلات کاراملی آجیلی، یک دسر آسان و شیک

 

 

خواص  فندق

فندق نوعی آجیل از درخت فندق است که در حال حاضر به یکی از آجیل های بسیار محبوب در سراسر جهان تبدیل شده است.فندق در کشورهای یونان، ایتالیا، انگلستان و نیمه ای از ایالات متحده بیشترین میزان تولید را دارد. اما، به طور عمده در ترکیه تولید می شود، زیرا این کشور تقریبا ۷۵ درصد تولید جهانی فندق را دارد. ما شرط می بندیم که شما قبلا می دانستید فندق مزایای زیادی برای سلامتی بدن شما را دارد خوب، شما کاملا درست فکر می کردید ؛ در ادامه بخش سلامت نمناک لیستی از مزایای سلامتی فندق آورده شده است.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید