کباب میگو با چاتنی نعناع

0
10

کباب میگو با چاتنی نعناع

ابتدا قسمت سر میگو را از بدن جدا کرده و پولک‌های ضخیم آن را هم بردارید، دم میگو به همان صورت باقی بماند، سپس به وسیله‌ی کارد شکاف کم‌عمقی را در پشت میگو ایجاد کرده و روده‌ی آن را خارج کنید.

مواد لازم

میگو………………………..یک‌کیلوگرم

زنجبیل تازه(ساطوری شده)…………………..یک قاشق سوپخوری

سیر پوره شده………………۳ حبه

آب لیموترش تازه………………..۴ قاشق چایخوری

نمک……………….به مقدار لازم

روغن آفتابگردان………………… یک‌چهارم پیمانه

محلول زعفران………………..به میزان لازم

فلفل سفید تازه آسیاب شده…………………تا ۲ قاشق چایخوری

خامه‌ی تازه……………..تا ۱۵۰ گرم

کره………………تا یک‌سوم پیمانه

 

مواد لازم چاتنی نعناع

برگ نعناع ریزخرد شده…………………….دو سوم پیمانه

گشنیز ریز خرد شده………………..دو سوم پیمانه

پیاز کوچکیک‌عدد، خرد شده………………….زنجبیلبه دلخواه

فلفل سبز تند……………….یک تا ۲ عدد

ماست……………تا یک‌دوم پیمانه

پودر انبه………………..یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر…………………یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده…………………..به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

ابتدا قسمت سر میگو را از بدن جدا کرده و پولک‌های ضخیم آن را هم بردارید، دم میگو به همان صورت باقی بماند، سپس به وسیله‌ی کارد شکاف کم‌عمقی را در پشت میگو ایجاد کرده و روده‌ی آن را خارج کنید. پس از شستن، قسمت برش داده شده را کمی عمیق‌تر کنید(تا نزدیک به دم) بعد در صافی قرار دهید. زنجبیل و سیر پوره شده را با آب لیموترش، نمک و روغن آفتاب‌گردان مخلوط کرده و میگوها را برای چند دقیقه در این مایه بخوابانید، سپس محلول زعفران و فلفل سفید پودر شده را به خامه اضافه کرده، هم زده و این مخلوط را به مایه‌ی مرینت اضافه کنید و همه را با هم مخلوط نمایید و برای سه تا چهار ساعت در یخچال بگذارید(با در بسته). سینی فر را با فویل پوشانده و روی فویل را هم چرب کنید سپس میگوها را از مایه‌ی مرینت خارج نموده و روی فویل قرار دهید و سینی را در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۵ درجه‌ی سانتی‌گراد (۳۷۵ تا ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت)، برای ۵ تا ۱۰دقیقه بگذارید. سینی را از فر خارج نموده و با کره‌ی آب شده روی میگوها را پوشانده و مجدداً سینی را به فر برگردانده و برای ۵ تا ۷ دقیقه‌ی دیگر طبخ را ادامه دهید. میگوهای کباب شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و با چاشنی ذیل سرو نمایید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید میگوها را روی آتش ذغال به صورت سنتی کباب کنید.

روش‌تهیه چاتنی نعناع: نعناع، گشنیز، پیاز، زنجبیل و فلفل سبز تند خرد شده را با هم در بلندر یا غذاساز بریزید و مقداری از ماست را هم به آن اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا به صورت پوره درآید، در کاسه‌ای ماست را با همزن دستی زده و سایر مواد را به آن اضافه کرده و با پوره‌ی فوق مخلوط کنید و با میگوی کباب شده سرو نمایید.

نکته: چاتنی‌ها در واقع نوعی چاشتی رایج در آشپزی کشورهای جنوب آسیا و ترکیبی از انواع ادویه‌ها و سبزیجات می‌باشند. چاتنی انواع مختلفی داشته و به روش‌های متنوعی تهیه می‌شود.

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید