قَیلِه شورباسی

0
11

قَیلِه شورباسی

پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کرده و گوشت گوسفند پخته و لپه را نیز اضافه کنید. برنج خیس شده را نیز اضافه کرده و بعد از نرم شدن برنج، سیب‌زمینی پشندی را به صورت درسته داخل غذا بریزید.

مواد لازم

پیاز ………………یک عدد، متوسط

روغن……………….به میزان لازم

فلفل قرمز، نمک و زردچوبه……………..به میزان لازم

گوشت گوسفند تکه شده……………..نیم‌کیلوگرم، پخته

لپه………………..۲ قاشق سوپخوری، پخته شده

برنج خیس شده……………….یک‌چهارم پیمانه

سیب‌زمینی پشندی ریز……………..۳ عدد

تره ساطوری…………….۵ ساقه

تخم‌مرغ درسته……………….۲ عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه قلیه دزفولی

 

 

 

روش‌تهیه

پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کرده و گوشت گوسفند پخته و لپه را نیز اضافه کنید. برنج خیس شده را نیز اضافه کرده و بعد از نرم شدن برنج، سیب‌زمینی پشندی را به صورت درسته داخل غذا بریزید. سپس تره‌های ساطوری را نیز افزوده و بعد از چند جوش، تخم‌مرغ‌ها را روی آن بشکنید.

نکته: این غذا مربوط به شهر ارومیه است.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید