روتی مرغ

0
12

روتی مرغ

مرغ را پس از پاک کردن و شستن به وسیله حوله آشپزخانه خشک کنید. آن گاه داخل شکم مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. حالا پیاز، فلفل دلمه و سیر را در شکم مرغ قرار دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

مرغ……………..۱ عدد (۹۰۰ گرم)

نمک و فلفل……………….. به میزان لازم

پیاز خرد کرده……………….. ۱ عدد کوچک

فلفل دلمه خرد کرده …………………۱ عدد کوچک

سیر………………. ۳ حبه

روغن……………… به میزان لازم

سبزیجات معطر…………… به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس:

پیاز ریز خرد کرده……………… ۲۰۰ گرم

رب‌گوجه‌فرنگی……………….. ۱۰۰ گرم

سرکه……………….. ۲ قاشق سوپخوری

شکر…………………. ۵۰ گرم

آب مرغ……………….۳۰۰ گرم

نمک و فلفل……………… به میزان لازم

ترخون خشک……………. ۳ قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

 

 

روش تهیه

مرغ را پس از پاک کردن و شستن به وسیله حوله آشپزخانه خشک کنید. آن گاه داخل شکم مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. حالا پیاز، فلفل دلمه و سیر را در شکم مرغ قرار دهید. سپس تمام سطح مرغ را با روغن آغشته کرده و در تابه سرخ کنید تا سطح مرغ طلایی شود. اینک در ظرف مناسبی سبزیجات را قرار دهید، سس را بریزید و مرغ را روی آن بگذارید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه آن را بپزید.

روش تهیه سس: پیاز را تفت دهید آن‌گاه رب را نیز افزوده و قدری دیگر تفت دهید. حالا سرکه و شکر را نیز همزمان بیفزائید و در ادامه آب مرغ را اضافه کنید تا سس به جوش آید. سپس نمک، فلفل و ترخون را نیز اضافه نمائید.

 بیشتربخوانید:

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

 

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید