درست کردن کتف و بال مرغ عسلی

0
58


درست کردن کتف و بال مرغ عسلی

کتف و بال مرغ عسلی :

مواد لازم برای کتف و بال مرغ عسلی :

 لیموترش سبز  ۳ عدد
 عسل یک چهارم فنجان 
 سیر رنده شده ۳ جبه کوچک 
 گشنیز آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری 
 نمک  ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه، درشت آسیاب شده  نصف قاشق چایخوری 
 کتف و بال مرغ حدود ۲۷۰۰ گرم 
 برش های لیموترش  به مقدار لازم برای تزیین

روش آماده سازی کتف و بال عسلی:

فر را با دمای ۲۲۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. لیموترش، ۲ قاشق چایخوری پوست لیموترش را رنده کنید و ۱/۴ فنجان از آب آن را فشار دهید.

در یک کاسه ای کوچک با چنگال، عسل، سیر رنده شده، گشنیز، نمک و فلفل، آب لیموترش و ۱ قاشق چایخوری پوست لیموترش را مخلوط کنید.

این مواد را روی مرغ ها بریزید و مخلوط کنید. مرغ ها را داخل تابه ای بزرگ بریزید. می توانید داخل سینی فر بریزید. سس را کاملا روی مرغ ها بریزید. سینی فر را در طبقه ی وسط فر قرار بدهید. اجازه بدهید مرغ ها بپزند، مرغ ها را زیر و رو کنید، اگر طلایی نشدند. در پایان گریل روی آن را روشن کنید. تا مرغ ها طلایی شوند.

هنگام سرو، مرغ ها را داخل ظرف سرو بکشید و با لیموترش تزیین کنید و باقیمانده ی پوست لیموترش را روی آن بپاشید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر)

درست کردن کتف و بال مرغ عسلی

طرز پخت کتف و بال عسلی

نکاتی برای تهیه ی کتف و بال عسلی :

اگر می خواهید زودتر بپزند پس از قرار دادن در مرغ ها در تابه یا سینی فر روی آن فویل بکشید و سپس آن را بردارید تا سرخ و ترد شوند.

 با این روش می توانید از ران ماهیچه ای مرغ هم استفاده کنید.

 برای پخت این غذا می توانید فقط از کتف مرغ استفاده کنید.

منبع :
بیتوته

منبع : برخط نیوز

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید