تارتلت شکلات و نوتلا

0
12

تارتلت شکلات و نوتلا

پرک جو، گردو، موز، خرما، شکر قهوه‌ای، کره، وانیل و نمک را در کاسه ‌دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید آن‌گاه این مخلوط را در قالب‌های تارتلت بریزید به گونه‌ایکه کف و دیواره قالب‌ها را بپوشاند. سپس قالب‌ها را یک ساعت در یخچال قرار دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

پرک جوی دو سر……………… ١۴٠ گرم

گردوی خرد کرده……………. ٩٠ گرم 

(از فندق یا بادام هم می‌توانید استفاده کنید)

موز………………. ۱ عدد

خرمای هسته گرفته ………………۵ عدد

شکر قهوه‌ای……………… ۶٠ گرم

کره  نرم شده……………..۵۰ گرم

اسانس وانیل…………………. یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک………….. یک‌چهارم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

تزئین‌کاپ‌کیک به شکل سبدگل

 

مواد لازم‌میانی

خامه صبحانه……………… ٢٠٠ گرم

شکلات خرد کرده ……………….۲۰۰ گرم (تلخ یا شیری)

نوتلا………….. ۱ قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی بدون نیاز به فر

 

 

روش تهیه

پرک جو، گردو، موز، خرما، شکر قهوه‌ای، کره، وانیل و نمک را در کاسه ‌دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید آن‌گاه این مخلوط را در قالب‌های تارتلت بریزید به گونه‌ایکه کف و دیواره قالب‌ها را بپوشاند. سپس قالب‌ها را یک ساعت در یخچال قرار دهید. حالا مواد میانی را در قالب روی مواد قبلی بریزید و دوباره تارتلت‌ها را به مدت تقریبی ۲ ساعت در یخچال بگذارید. اکنون در صورت دلخواه روی تارتلت را با گل‌های ساخته شده از فوندانت‌ بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود، ولی نجوشد! آن‌گاه شکلات را اضافه کنید تا با حرارت خامه آب شود. سپس نوتلا را بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

بیشتربخوانید:

تارتلت کدو حلوایی

تارتلت زرشک‎

 

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید