تارتلت شکلات و قهوه

0
32

به گزارش آمد خبر (amadkhabar.ir) :


تارتلت شکلات و قهوه

آرد و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و کره را بیفزائید. آن‌گاه کره را با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید. سپس پوست لیمو، زرده تخم‌مرغ و آب سرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

 افسانه ظروفی :

 

مواد لازم برای حدود ۲۴ عدد

آرد ……………۱۵۰ گرم

پودر شکر………….. ۲ قاشق سوپخوری

کره‌ سرد (خرد کرده) ۷۵…………………. گرم

پوست لیمو یا پرتقال رنده کرده……………….۱ قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ………………. ۱ عدد

 آب سرد……………۱ قاشق سوپخوری

 

بیشتربخوانید:

تزئین‌کاپ‌کیک به شکل سبدگل

 

مواد لازم میانی

شکلات سیاه یا شیری……………  ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه۱۰۰……………. گرم

آب………… ۱ قاشق سوپخوری

قهوه فوری………….. ۱ قاشق چایخوری

کره‌ نرم………….. ۳۰ گرم

 

 

روش‌تهیه

آرد و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و کره را بیفزائید. آن‌گاه کره را با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید. سپس پوست لیمو، زرده تخم‌مرغ و آب سرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی ۳ میلیمتر باز کنید و در قالب‌های کوچک تارتلت پهن کنید. قالب‌ها را در سینی بچینید و تارتلت را به مدت تقریبی ۱۰-۱۲ دقیقه، در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد بپزید. همینکه تارتلت‌ها خنک شدند مایه میانی را درونشان بریزید و در یخچال بگذارید تا مایه‌ میانی سفت شود. آن‌گاه باقیمانده مایه‌ میانی را در قیف دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید و روی تارتلت‌ها را بیارائید. در صورت دلخواه می‌توانید از شکلات قهوه برای زیباتر شدن این تارتلت استفاده کنید.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی بدون نیاز به فر

 

 

روش تهیه‌ مایه‌ میانی

شکلات را خرد کنید و در کاسه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه خامه و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. سپس قهوه را بیفزائید و مایه فراهم کرده را روی شکلات بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود. حالا کره را افزوده و مخلوط کنید.

 

خواص  قهوه

پس از نوشیدن قهوه، کافئین جذب جریان خون می‌شود. این ماده پس از عبور از ایست بازرسی مغز، به سیستم اعصاب مرکزی می‌رسد. کافئین پس از ورود به سیستم اعصاب مرکزی، به سراغ آدنوزین (عامل احساس خستگی و خواب‌آلودگی) می‌رود و مانع فعالیت آن می‌شود. کافئین سبب افزایش تولید نوراپی‌نفرین و دوپامین می‌شود. نوراپی‌نفرین برای حفظ دقت، کنترل احساسات، یادگیری و ادراک ضروری است و دوپامین عامل توانایی، انرژی و لذت است.

منبع : شور و شیرین



منبع خبر : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید