بهترین غذاهای فصل سرما

0
26


 موادغذایی مانند شلغم،کدو حلوایی و… سوپرفودهای فصل سرما به حساب می آیند و می تواند به پیشگیری از خیلی بیماری ها کمک کند

 در فصل سرما بهتر است چه بخوریم

به عنوان مثال کدو تنبل، حاوی بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود و بهترین ماده مغذی برای پیشگیری از برخی سرطان ها و بیماری قلبی است. سایر سوپرفودهای پاییزی که باید از همین امروز آنها را خریداری و مصرف کنید، از این قرارند:

کلم بروکلی

روی موجود در این سبزی منجر به افزایش توان دفاعی بدن در برابر بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا می شود. فیبر موجود در کلم بروکلی همچنین برای حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است.

شلغم

شلغم از جمله سبزیجات حاوی ریشه است که می ‌تواند در روزهای پاییزی جانشین مناسبی برای تربچه و کلم باشد. شلغم منبع عالی از ویتامین ‌های آ و کا و همچنین اسیدفولیک است و برای طعم دادن به آن می‌ توانید از رازیانه، خرده نان و شکر قهوه ‌ای استفاده کنید.

گریپ فروت

گریپ ‌فروت بیش از ۷۵ درصد ویتامین ث موردنیاز بدن را تامین می‌کند و منبع غنی از لیکوپن است. این رنگدانه ‌های قرمزرنگ برای جلوگیری از سرطان نقش بسیار مهمی دارند، همچنین در این میوه مقدار زیادی پکتین وجود دارد که می ‌تواند موجب کاهش کلسترول بدن شود. اگر به خوردن میوه‌ های ترش‌مزه علاقه‌مند هستید، می ‌توانید از نوشیدن یک لیوان آب گریپ ‌فروت که سرشار از آنتی ‌اکسیدان است لذت ببرید و اگر ترش بودن آب این میوه برای شما چندان لذت بخش نیست، می ‌توانید آن را همراه با انواع مغزها و خشکبار مصرف کنید.

بادمجان

ناسونین، آنتوسیانین موجود در پوست بادمجان است که مشخص شده سلول های مغز را در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند. علاوه بر این، اسید کلروژنیک موجود در بادمجان، خواص ضد سرطان، ضد ویروسی و کاهنده کلسترول دارد.

کدو حلوایی

این گیاه مزایای تغذیه ای بیشماری دارد. کدو حلوایی سرشار از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود و در حفظ سلامت پوست، چشم و استخوان ها بسیار موثر است. مصرف کدو حلوایی منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و آن هم به دلیل وجود ویتامین ث و فیبر موجود در آن.

انار

مطالعات نشان داده اند که مصرف انار می تواند منجر به جلوگیری از آسیب های گردش خون با کاهش تجمع چربی های مضر در عروق شود. در واقع مصرف منظم انار با سلامت قلب ارتباط دارد.

تره فرنگی

اکثر ما می دانیم که مصرف سیر و پیاز منجر به پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی می شود و آنهم به دلیل این که پلی فنول موجود در آنها از رگ های خونی در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند. تره فرنگی نیز از خانواده پیاز است که سرشار از ویتامین کا بوده و مصرف آن خاصیت ضد سرطانی دارد. ضمن این که سلامت استخوان ها را نیز بهبود می بخشد.

بیشتر بدانید : تغذیه مناسب مهارکننده آلرژی فصلی

بیشتر بدانید : مواد غذایی برای پاکسازی بدن در زمستان

بیشتر بدانید : میوه هایی زمستانی و درمانگر یبوست

بیشتر بدانید : بخور و نخورهای تابستانی در طب سنتی

بیشتر بدانید : تغذیه سالم در تابستان چگونه باید باشد؟

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع:irna.ir

منبع : سیمرغ

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید