کیک هزار ورق با توت‌ فرنگی / آشپزی در قرنطینه کرونا

0
58

کیک هزار ورق با توت‌ فرنگی / آشپزی در قرنطینه کرونا

مواد لازم

۵۰۰ گرم خمیر هزار لایه یا هزار ورق

۱۰۰ گرم خامه شیرین شده

۲۰۰ گرم گردو

۱ ق س هل آسیاب شده

پودر قند به میزان لازم

۱۰ عدد توت فرنگی متوسط و سفت

۱ بسته خمیر هزار لایه را باز کرده و هر کدام از خمیرها را جدا از هم روی سطح آردپاشی شده میز یا کابینت قرار دهید. در صورت تمایل با وردنه آنها را باز و نازک کنید. بعد از نازک کردن، هر دو طرف خمیر را کمی آرد بپاشید و خمیر را با توجه به قالبی که انتخاب کرده‌اید به همان شکل (دایره یا مربع) و اندازه ببرید.

نکته: تعداد خمیرهای بریده شده هم بستگی به مواد میانی شیرینی و ارتفاع شیرینی‌تان دارد.

۲ فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و بگذارید یک ربع تا ۲۰ دقیقه گرم شود. آرد اضافی روی خمیرهای آماده را با برس یا قلم‌موی آشپزخانه پاک کرده و خمیرها را با دقت روی سینی فر چرب نشده پهن کنید.

۳ سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرها خوب پخته شوند. بعد از این مدت سینی فر را بیرون آورده و کناری بگذارید تا سرد شود. مدت لازم برای سرد شدن خمیر پنج تا شش ساعت است.

نکته: اگر تمام خمیر مورد نیازتان برای پخت توی سینی فر جا نشد، بعد از پنج تا شش ساعت یک بار دیگر مرحله پخت را تکرار کنید.

۴ در فاصله زمانی‌ای که قرار است خمیر سرد شود، می‌توانید مواد میانی شیرینی را آماده کنید؛ پس گردوها را در آسیاب بریزید و به پودر تبدیل کنید.

۵ بعد از گذشت همان پنج تا شش ساعت با کاردک خمیرهای آماده یا درواقع همان نان‌های شیرینی‌ را با دقت و به آرامی از سینی فر جدا کنید. سعی کنید خمیرها سالم جدا شوند ولی اگر احیانا بعضی از آنها تکه‌تکه شدند هم نگران نشوید. از همان تکه‌های خرد شده هم می‌توانید استفاده کنید. البته بهتر است لایه‌ اول و آخر شیرینی درسته و کامل باشد.

۶ یک لایه نان را در قالب مورد نظر بگذارید. این همان اولین لایه شیرینی است. بعد مقداری پودر قند روی آن بپاشید. حالا با کاردک خامه را روی نان خوب پهن کنید و مقداری هل و گردوی پودر شده روی خامه بریزید. برگ‌های توت‌فرنگی‌ها را هم جدا کرده و آنها را با یک چاقوی تیز به صورت ورقه ورقه ببرید. سپس چند ورق از توت‌فرنگی را روی سطح خامه پر از هل و گردو بچینید.

۷ مواد فوق را با لایه دیگری از نان بپوشانید و دوباره کارپخش خامه را انجام دهید. این کار را آن‌قدر تکرار کنید تا مواد و خامه تمام شود. لایه آخر هم یک ورقه نان و مقداری پودر قند است که البته با توت‌فرنگی تزئین شده است. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع خبر : رکنا

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید