طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خانگی

0
15

به گزارش آمد خبر (amadkhabar.ir) :

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خانگی

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خانگی : مگر می شود اسم خورشت بیاید و ما ایرانی ها نه بگوییم؟ در این مطلب می خواهیم طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خانگی را به شما آموزش بدهیم.

 

خورش آلو با اسفناج بسیار خوشمزه بوده و از خواص بسیار بالایی برخوردار است.

 

فصل اسفناج که می شود خورش آلو اسفناج اولین غذایی است که به ذهن خانم های خانه می افتد ولی لابد می خواهید بگویید از وقتی گیاهخوار شده اید لب به این غذا نزده اید. در این جا روش تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی را داریم که از مدل گوشت دار آن هم خوشمزه تر است، امتحان کنید.

 

مواد لازم برای خورشت آلو اسفناج ۴  نفره :

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خانگی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی:

ابتدا اسفناج را پاک کرده و بشویید. بعد از آنکه کاملا خشک شد، آن را به صورت قطعات درشت خرد کنید. آلوبرقانی را بشویید و حدود نیم ساعت آن را خیس کنید. قارچ دکمه‌ای را خوب بشویید و  به صورت درسته در غذا استفاده کنید.

 

سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سبک شده و طلایی شود. بعد زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

در این زمان باید آلو و قارچ را به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت دهید. بعد از دو تا سه دقیقه اسفناج خرد شده را افزوده و با بقیه مواد تفت دهید. نصف لیوان آب هم اضافه کنید. صبر کنید تا مواد بپزند و خورش جا بیفتد.

 

شکر و آبلیمو را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. در آخر پخت، نمک و مخلوط شکر و آبلیمو را به خورش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه خورش شما آماده است.

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خانگی

به روش دیگر:

در این خورش از قارچ های درشت به صورت ورقه‌ای نیز می توانید به جای قارچ دکمه‌ای استفاده کنید.

 

فوت‌وفن :
این خورش نباید آبکی باشد. پس به میزان آبی که اضافه می کنید خوب دقت کنید. همچنین اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد.

 

آموزش آسان پختن خورشت تره

طرز تهیه خورش قورمه تره جعفری

طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه



منبع خبر : تالاب

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید